duminică, 6 mai 2012

Sfârşitul greşelii


4 comentarii:

  1. Bai tristule! Greseala santeti voi! Din cauza mirobolantului PNL santem in situatia asta.
    Santeti cam slugoi de felul vostru.
    Cum iti permiti sa ne dai tu indemnuri? Ai cumva impresia in capusorul ala al tau ca nu stim ce avem de facut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce salt la jugulara:)).Omul a spus doar sa iesim la vot.Nu si cu cine sa votam.Iar referitor la ce stiu cei din Mangalia ce au de facut....am mari dubii.Cei care stiu ce vor o sa-l voteze pe Cotlet Marios!

      Ștergere
  2. :))) Eu cred ca suntem in situatia asta pentru ca ne fuge stampila dupa mic si bere pe buletinul de vot. Daca acel "ne" e in numele orasului, sunt convins ca stiti ce aveti de facut si o sa votati schimbarea. Daca acel "ne" inseamna gasca ce isi doreste continuitate, deasemnea cred ca stiti ce aveti de facut si imi doresc sincer sa nu reusiti.
    Intr-adevar, nu am spus cu cine sa votati dar am spus sigur cu cine sa nu votati. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma mira ca tocmai voi, liberalii ce il sustineti pe acest radu aveti tupeul sa vorbiti de micii si berea ce sunt la mare moda in cadrul serbarilor campenesti de la Venus.
    Cred ca ceea ce ati spus in primul paragraf nu face decat sa jigneasca inca o data alegatorul.
    Nu vi se pare ca din pozitiile voastre de asociati in diferite firme ,in care nu conteaza doctrina partidului din care faceti parte,priviti cetateanul de rand de pe pozitii superioare?.Nu cred ca sunteti in masura nici unul din cei ce faceti parte din politica asta de cacao, sa dati sfaturi si sa vreti sa pareti fete mari, caci mangaliotii nu-s asa de prosti precum ii credeti.
    In rest mult succes cu mangalioto- ploiesteanul in recrutarea de posibili sustinatori, nu de alta dar, va veni si scadenta.

    RăspundețiȘtergere