sâmbătă, 11 decembrie 2010

De ce mai stăm?

Este o întrebare legitimă pentru cei peste 2000 de alegători ai PNL Mangalia în 2008. La fel de legitimă este şi pentru viitorii electori PNL.
Am venit pentru că s-au făcut nişte promisiuni. În 2008. Am venit şi pentru a demonstra că noi suntem singura opţiune a Mangaliei în 2012. Stăm pentru că avem datoria de a încerca să le ducem la îndeplinire până când ştim că nu mai avem şanse. Iar din ce se vede, nu se ştie cât vom mai sta.
Ni se cere să mergem în corul celor care ţipă că Tusac nu e bun. Ce rezolvăm spunându-le oamenilor ca Pământul este rotund, că apa mării este sărată?! De ce acel cor trebuie să fie un madrigal, nu este deajuns Foleanu?
Faptul că deblocarea promisă, în măsura în care s-a putut realiza, cât şi multe alte aspecte pozitive realizate odată cu venirea noastră, nu sunt cunoscute, nu mai este vina lui Tusac. Este o vină pe care mi-o asum şi eu dar o suport din ce în ce mai greu.

5 comentarii:

  1. Raspuns:
    -pentru ca va convine situatie ambigua in care se afla autoritatea locala.
    -pentru ca nu aveti putinta si pe alocuri pricepere.
    -pentru ca osul de ros l-ati prins dar poate fi inca ros.
    -pentru ca, nu-i asa, visati la albu ca zapadu.
    -pentru ca sinteti mic si inca nu stiti nimic.
    Sorinel ca si Folica sint doua piese de pe tabla de sah care nu conteaza in ecuatia afacerilor subterane din Mangalia

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e de combatut nici un alineat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-aş permite totuşi să combat măcar alineatul 3. Oricine susţine că noi stăm acolo că e ceva de ros este tendenţios pentru că pur şi simplu toată lumea ştie că Tusac nu ar lăsa niciodată pe nimeni să "roadă" ceva.
    Folosesc "noi" deoarce bănuiesc că referirea o faceţi la partid.

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur ca v-ati convins.A-ti crezut ca cu ciolanul veti ajuta pecuniar partidul.Acum trebuie sa va spalati de mocirla lui tusac.
    Din pacate a castigat cine nu trebuia din deblocarea voastra:Nasul.
    deja vu

    RăspundețiȘtergere