vineri, 27 august 2010

Andrei Sorin. Viceprimar Andrei Sorin

Până vom pune la punct sistemul de comunicare între viceprimarul Andrei Sorin şi cetăţeni, doresc să vă informez că problemele, sugestiile, opiniile, părerile, recomandările dumneavoastră pot fi exprimate fie pe acest blog, fie pe adresa mea de email: lucian.nichita@gmail.com.
Vă promit şi vă asigur că orice mesaj pertinent va ajunge la viceprimarul Sorin Andrei şi că voi răspunde, ca şi până acum, mailurilor dumnevoastră numai după o discuţie prealabilă atât cu viceprimarul, cât şi cu consilierii PNL, pentru ca răspunsurile să fie legitime.

4 comentarii:

  1. Problema cea mai mare pt oras este insusi primarul. Dar nu vin cu vreo noutate. Ce aveti de gind sa faceti in privinta asta ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă tot v-aţi propus să fiţi un canal de legătură între administraţie(receptor) şi bobor(emitor), vă propun două lucruri importante:
    1. Curaţaţi oraşul, pădurile din împrejurimi de hoituri şi pet-uri. Primul hoit să fie Tusac.
    2. Vreau să văd oraşul curăţat de compania Polaris pentru că îmi mănănca banii fără a presta serviciile la care s-a angajat în maximum două sătămăni( timp rezonabil): nu uitaţi spaţiile verzi, trebuiesc tunse...şi nu la anul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pt. Anonim: Referitor la primar, cetatenii sunt cei care trebuie sa faca ceva in privinta asta. Noi vom face tot posibilul sa demonstram ca PNL este solutia cea mai buna pentru Mangalia, suntem acolo sa construim pentru ca am decis ca atata scandal e prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok, astept demonstratia d-voastra. Raspunsul nu ma satisface pe deplin ce-i drept, altceva asteptam dar....mai asteptam. va multumesc de raspuns !

    RăspundețiȘtergere