marți, 12 octombrie 2010

Profesorul trăsnit

Ameţit de plimbările de la un partid la altul, Lucian Faliboga se trezeşte dând declaraţii presei.
Nu despre PSD, partid al cărui membru este, ci despre PNL, partid al cărui membru a fost.
Şi vorbeşte despre Oleniuc, despre curtea spitalului, despre nimic care să aibă legătură cu subiectele zilei. Ba mai mult, traseistul se trezeşte dându-i sfaturi lui Oleniuc, de parcă ar fi în măsură să facă aşa ceva. Poate el crede că este la nivelul doctorului Oleniuc. Probabil faptul că Oleniuc este atât de sus faţă de Faliboga, îl face pe acesta din urmă să îl vadă mai mic.
Oricum, Faliboga ar trebui să îşi ţină sfaturile pentru el pentru că s-a văzut ce bun sfătuitor este în relaţia cu Tusac, al cărui consilier personal este.
Mă întrebam cum de l-a primit Tusac pe acest fiu rătăcitor în partid. Probabil că acesta i-a demonstrat că s-a reeducat şi lepădat de Iorguş pe principiul experimentului Piteşti. Dar doar la capitolul de mâncat rahat. Din proprie iniţiativă.

P.S. Aluzia la experiementul Piteşti nu este o bagatelizare a încercărilor cumplite prin care au trecut cei trimişi acolo, ci o aluzie la dezumanizarea benevolă la care recurg unii pentru a fi în graţiile celor aflaţi la putere.

3 comentarii:

  1. Iar Iorguş. Tot el este vinovat pentru că Faliboga este fiul rătăcitor...nu ştiu dar văd că vă băntuie deputatul !
    Pentru mine este un semn bun. Îmi este clar că vă domină.
    PS. Ştiam de experimentul de la Piteşti. Curat- murdar !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am specificat de Iorgus doar pentru ca Faliboga era presedinte la PSD tineret pe vremea cand Iorgus conducea PSD-ul si pe Tusac. Nu ma bantuie Iorgus, nu are cum pentru ca probabil nici nu ma cunoaste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesante articole! Sunt informative si concentrate fara a ne pierde in detalii. Un blog aerisit, bine structurat, atractiv.
    Astept postari mai dese.

    RăspundețiȘtergere