duminică, 13 februarie 2011

1984

"Multumim domnului primar Mihai Claudiu Tusac, singurul primar din România care a reuşit să facă aleea stelelor de mare" spuse extaziat Paul Ciuci, solistul trupei Compact în timpul recitalului susţinut azi pe treptele Casei de Cultură din Mangalia.
Întâmplarea mi-a amintit de romanul 1984 a lui George Orwell: "Orice construcţie mare şi impresionantă, dacă arată cât-de-cât bine, se spune automat că a fost ridicată după Revoluţie, iar dacă totuşi este evident mai veche, este atribuită unei perioade tulburi, numită Evul Mediu. Secolele de capitalism nu au produs absolut nimic de valoare."
Oricum nu este singura din România, a făcut si Oprescu ceva asemănător la Bucureşti. Florin Piersic fiind primul care şi-a marcat teritoriul acolo.

Pentru că tot e scandalul ăsta cu traficul prin vămi, mi-am amintit şi cine sunt susţinătorii lui Băsescu, îi puteţi admira mai jos. Solista a fost cumva implicată în trafic, pentru cine se întreabă ce legătură are una cu alta.



P.S. Puteam să îl pun pe celălalt, cu Guţă, dar am zis să fiu fair-play şi să arăt că a doua oară Băsescu a fost votat şi de oameni cu scoală, deoarece Salam a absolvit conservatorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu