duminică, 27 februarie 2011

Gata circul

Azi a avut loc o şedinţă de Consiliu Local deosebită prin normalitatea sa. O şedinţă care după foarte mult timp nu a fost presărată cu invective şi în care lucrurile au decurs cum ar fi trebuit să decurgă de acum trei ani.
Probabil pentru ca prefectul să nu atace hotărârile luate, Dănuţ Moldovan şi Johann Negrea au lipsit. Au fost prezenţi însă ceilalţi consilieri PD-L care, probabil în urma unei decizii de partid, s-au abţinut la toate punctele de pe ordinea de zi a şedinţei motivând că nu a fost introdusă înlocuirea celor doi consilieri consideraţi rebeli. La şedinţa de partid în care au hotărât cum să voteze cred că au uitat să îl invite şi pe Marian Crăciun pentru că acesta şi-a exercitat votul cum a crezut de cuviinţă. A crezut de cuviinţă exact cum au crezut şi consilierii PSD.
Au trecut toate proiectele exceptând un proiect cu iz electoral.
De fapt, toată normalitatea şedinţei a fost stricată puţin de animozităţile notorii dintre Viorel Oleniuc şi primarul Tusac. Punctul culminant a fost atins când Viorel Oleniuc i-a replicat primarului Tusac la o remarcă sarcastică cu "Eu nu ştiu dacă o să mai candidez dar tu sigur nu o să mai ieşi primar".
La buget a fost votat un amendament PNL propus de viceprimarul Sorin Andrei referitor la înfiinţarea unor galerii de artă în municipiul Mangalia.
Ca fapt inedit cred că putem nota faptul că la proiectul privind consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitare, Sorin Andrei a făcut propuneri în numele alianţei de centru-dreapta PNL-PC chiar dacă aceasta nu a fost încă semnată în mod oficial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu