duminică, 24 iulie 2011

Pescuit sportiv

În timp ce viitorul fost primar, Tusac, se pregătea de o nouă bătălie împotriva oraşului, câţiva din cei mai talentaţi pescari ai oraşului se pregăteau de o bătălie cu crapii din incinta Lacului Racilor în cadrul competiţiei de pescuit sportiv organizată de PNL şi gestionată, în mare, de echipa de la tineret.
Deşi vremea părea neprietenoasă la ora începerii concursului, până la final s-a dovedit a fi perfectă. Cel puţin pentru Trepăduş Gabriel şi Bizu Dumitru care au reuşit să prindă un crap de 5.5Kg cu care au şi câştigat trofeul "Monstrul din Lacul Racilor". Nici echipa compusă din domnii Prodan şi Vilău nu s-a lăsat mai prejos câştigând premiul pentru cea mai mare cantitate de peşte prins cu cele 21.5 Kg.
Dacă eram la decernarea premiilor Oscar probabil aş fi început cu mulţumiri pentru ajutor şi susţinere adresate domnului deputat Mihai Lupu, colegilor de la Constanţa cât şi a unei părţi a colegilor din Biroul Politic Local de la Mangalia. Aşa, închei cu acestea.





P.S. În timpul acestui eveniment, nu au existat pierderi din rândul peştilor, fiecare exemplar fiind eliberat după cântărire.

Un comentariu: