duminică, 26 iunie 2011

Poşta

Preşedintele PNL pe judeţ, a vrut să transmită un mesaj locuitorilor din Mangalia astfel încât a conceput o scrisoare. În acea scrisoare, autorul dorea să spună că PNL este decis să nu îl mai susţină pe Tusac dar nu exclude varianta unui candidat comun USL. Altul decât Tusac.
Şi pentru că simpla dorinţă de a transmite un mesaj nu era suficientă, m-am alăturat organizaţiei de tineret şi am împărţit scrisoarea destinatarilor. Am ajuns pe la ANL-uri spre seara, la o oră decentă. În jur de 18 sau 19. Lângă noi apare alergând un reprezentant al poliţiei comunitare care ne informează că a fost sesizat telefonic că împărţim ceva şi că ar vrea să ştie ce. În timpul acesta, prin staţia de emisie-recepţie se auzea dispeceratul care transmitea că prin oraş se distribuie materiale ale deputatului Gheorghe Dragomir. Deci poliţia comunitară a violat secretul corespondenţei cetăţenilor. Sau poate acel cetăţean care susţinea că este deranjat la interfon, de fapt era doar un PSD-ist zelos, maestru în arta disimulării, ce dădea vina pe interfon pentru a ascunde adevărata natură a supărării sale. Fapt care mă face să privesc circumspect ştirile ce anunţă cazurile de tâlharie a funcţionarilor poştali. Probabil şi acolo tâlhăria este doar o pistă falsă, adevăratul motiv este că oamenii roşii (de supărare) s-au simţit deranjaţi de interfon şi au luat atitudine.
Poliţia comunitară obişnuia să împartă tot felul de materiale în numele primarului Tusac. Mă bucur că PSD-iştii nu se simţeau lezaţi atunci deoarece comunitarii ar fi fost puşi în situaţia penibilă de a-şi lua singuri datele pentru a răspunde astfel sesizării.

P.S. Apreciez modul corect şi civilizat în care au discutat cu noi reprezentanţii Poliţiei Comunitare.

Un comentariu:

  1. deputatul vostru e in "renegocieri" cu tusac dupa ce v-a trimis sa ii impartiti scrisoarea de divort de primar.s-a uitat balacareala,pupaturi,masa si dansul la vara 2012.

    RăspundețiȘtergere