joi, 10 noiembrie 2011

Elena

Zilele trecute liderul UNPR Constanţa, George Lipoveanu, l-a făcut în toate felurile pe Tusac. Şi părea serios. Ieri, Tusac a fost găsit incompatibil de ANI şi riscă suspendarea. Nu şi dacă s-ar muta la UNPR, bănuiesc. Ce l-ar putea atrage pe Tusac la UNPR şi l-ar face pe Lipoveanu să accepte? Elena, dupa cum se vede in poza publicată mai demult de Libertatea.

P.S. În ciuda aparenţelor nu mă bucură o eventuală suspendare a lui Tusac pentru că nu cred că lupta politică ar trebui să se poarte astfel. E drept, Tusac a semănat vânt când a încercat dizolvarea Consiliului Local şi acum culege furtuna suspendării. Politicienii locali au suficiente argumente oferite de Tusac pentru a apela la sprijinul cetăţenilor în îndepărtarea acestuia şi totuşi se tem şi apelează la instituţiile de presiune politică. Adică se poartă exact ca el. De ce oare?

3 comentarii:

  1. Ce repede v-aţi revenit voi liberali! ...Şi totuşi...încă vă e frică să vă deschideţi gura,...de! alianţa contra naturii cu PESEDIŞTII vă lasă încă în ofsaid.
    DAR până când ;)
    Cred că îţi aduci aminte când aveam dispute cu domnul Vişa pe tema tăcerii la adresa fărădelegilor comise de dom primare şi ştii ce răspundea: suntem într-o alianţă şi respectăm protocolul!
    Cred că trebuie să vă treziţi! Chiar cu riscul excluderii domniilor voastre din partid.
    Nu poţi tăcea oricum şi oricând, având în vedere că, ce e rău, se vede cu ochiul liber ...nu-ţi trebuie binoclu !
    Puţin curaj nu strică...şi atunci ţi-ai explica că, pe lângă chestiunea politică, o eventuală suspendare îmbracă şi haina legalităţii.
    Nu poţi sfida consilierii aleşi de o parte din cetăţeni pentru că aşa vrea muşchii tăi...Şi nu este pentru prima dată !

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.replicaonline.ro/palaz-si-a-facut-brelocuri-in-culori-inregistrate-la-osim-ce-parere-ai-40648/

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.replicaonline.ro/george-lipoveanu-43024/

    RăspundețiȘtergere