vineri, 9 noiembrie 2012

Prima minciună

Prima zi de campanie, prima minciună. A apărut pe facebook un afiş cu Iorguş iar sloganul acestuia este "Singurul candidat din Mangalia". Candidatul respectiv este născut prin judeţul Galaţi iar Mangalia este în judeţul Constanţa, nu Galaţi. Dacă se referea că locuieşte în municipiul Mangalia, ei bine la fel face şi candidatul UDMR şi are suficient timp de când e aici pentru a fi considerat mangaliot.
Apoi de ce consideră anumiţi oameni că a fi din Mangalia e o garanţie că va fi un reprezentant bun al comunităţii. A fost patru ani deputat din partidul care a fost la guvernare. Ce a făcut pentru Mangalia?
Da, nu ne-am pierdut memoria, pur şi simplu nu a făcut nimic.
Bănuiesc că încerca să atragă atenţia că Victor Manea ar fi din Constanţa. Păi ce e rău a fi din Constanţa? Majoritatea mangalioţilor merg în Constanţa să facă cumpărături mai serioase, să meargă la film, să se plimbe, să studieze. Dar brusc Constanţa devine ceva rău când e vorba să ne alegem reprezentanţii.
Pe de altă parte Victor Manea e prieten cu primarul nostru iar Iorguş visează să îi ia locul. Oare care dintre cei doi ar sări mai repede să facă lobby comunităţii la solicitarea primarului? Dar mai ales cine ar putea face acel lobby cu succes, unul din opoziţie sau de la putere? Da, ştiu că Iorguş a fost la putere şi nu a făcut nimic dar tocmai pentru că visa să îi ia locul fostului primar, deci asta ar face şi acum.
Consider că sunt suficiente argumente pentru o schimbare logică.
P.S. Când am zis prima minciună, m-am referit din această campanie, nu din viaţa lui.

3 comentarii:

  1. doua "hibe" la commentul tau:
    1. Radu a facut EXACT acelasi lucru in campanie (chestia ca sunt din Mangalia dar inca mai spun in loc de "Colegiul Economic" Liceul nr. 2, semna ca nu prea ai stat p'aci in ultimii 6-7 ani, dar "da" bine sa zici ca esti mangalian sadea).
    2. Stii prea bine ca, mai ales in randul PSD-PNL-PC Mangalia exista nemultumiri maxime din cauza "Constantei": mai bine de juma din functiile publice pe care trebuia sa le detina "Mangalia" (adica cei ce si-au rupt spinarea in campanie) au revenit "Constantei".

    RăspundețiȘtergere
  2. la 1 nu vad legatura intre primar si prezenta campanie electorala. iar subiectul a fost mult prea discutat in respectiva campanie.
    la 2 nemultumiri exista peste tot si oricum ar fi fost, nemultumiti ar fi existat oricum. Daca se numeau din Mangalia erau nemultumiti ca de ce ala si nu altul. La fel, nu vad legatura cu postarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tinere,
    Chestiune elementara !
    Cand spui # din Mangalia # dai de inteles interlocutorului ca acolo ai domiciliul stabil. Unde este greseala sau minciuna ???.
    Ai informatii ca Iorgus Yanfir are domiciliul stabil in Galati ???
    Restul scrijeliturilor tale sint povesti pentru prosti ! Nu creyi ca este nevoie sa te treyesti ???

    RăspundețiȘtergere