marți, 30 august 2011

Competiţie

Odată cu înscrierea doctorului Niculescu, consider că s-a dat startul competiţiei interne în partid pentru desemnarea candidatului pentru primăria Mangalia. Semnal dat chiar de preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Dragomir.
Competiţia rămâne deschisă pentru că PNL are obligaţia de a oferi nu cel mai bun candidat liberal, nici măcar cel mai bun candidat posibil, ci cel mai bun primar pentru Mangalia.
Nu exclud posibilitatea unui candidat USL pentru că oricând este posibil ca aliaţii noştri să realizeze că miza nu este satisfacerea unor orgolii, ci câştigarea alegerilor. Bătălia este de a avea un candidat ce îl poate învinge pe candidatul PD, lucru pe care, în mod evident, actualul primar nu îl poate face, după cum demonstrează toate sondajele.
Indiferent de variantă, PNL este obligat să ofere Mangaliei posibilitatea de a-l alege pe cel mai bun, nicidecum de a alege între două rele, cum ar fi o competiţie între fostul şi actualul primar.

5 comentarii:

  1. Mult succes dr. Niculescu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Indiferent ce iepure ati gasi, are locul trei rezervat. Iar venim cu-n surogat de imprumut???

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim 13.40
    Probabil locurile unu şi doi sunt ocupate de fostul şi actualul. După cum apreciez eu şi după cum cred că vom evolua ca ţară, până la alegeri, nici unul dintre cei doi nu va mai câştiga primăria decât dacă pot fura 3-4 mii de voturi iar prezenţa cetăţenilor la vot va fi la fel de redusa ca în 2008.

    RăspundețiȘtergere
  4. pnl Mangalia a rezolvat si problema celor 2 "competitori "...dr.Niculescu si-a depus demisia din marele partid liberal!
    poate mai aduce Cta altii,sau jocurile sunt deja facute pentru andrei sorin...care prin prestatia de sef liberal si "viceprimar" pune in pericol ca partidul sa nu treaca de 5%!

    RăspundețiȘtergere