vineri, 26 august 2011

Nuţi, viziunea în turism

Azi s-a lansat viziunea USL în turism. Bine concepută dar care cere un consens politic fiindcă se întinde pe o perioadă destul de lungă de timp. Nu de viziune sau turism vreau să vorbesc însă pentru că nu sunt vreo somitate în domeniu, ci de prezentare.
Au fost vreo doi, trei profesionişti care păreau să fie pe subiect. Au atins problemele principale şi le-au prezentat într-un alai de "trebuie".
Apoi au mai fost liderii politici care au vorbit despre...Elena Udrea. S-au făcut glume, unele chiar amuzante ca de exemplu cea cu faptul ca ea este ministrul turismului pentru că se pricepe la turismul electoral. S-au prezentat nerealizările ei, un fel de "afară plouă" a lui Băsescu pentru că toţi ne lovim şi plătim zi de zi nerealizările guvernului Boc. Ideea e că s-a vorbit mult prea mult de "Nuţi" şi asta a umbrit munca unor profesionişti care au lucrat din greu la viziunea respectivă. Aşa cred eu.
Să nu se înţeleagă că aş fi zis ceva de rău de Crin Antonescu. Nu, nicidecum, pentru că domnia sa nu a vorbit nici de turism, nici de Elena Udrea. A vorbit despre altceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu