vineri, 6 ianuarie 2012

Idei cazone

Începând să-şi revină după sărbătorile de iarnă şi până să pice în moleşeala cauzată de vreo onomastică a unui Ion, fostul militar Filimon decide să execute un ordin, probabil tot al vreunui fost ceva. Astfel dă un comunicat în care se arată extrem de nemulţumit că liberalul Andrei a îndrăznit să încerce o rezolvare a problemei căldurii.
Părintele lor doctrinar i-a învăţat că cetăţenii beau şampanie, mănâncă icre negre şi mai nou se şi încălzesc prin liderii lor. Aşadar cum îndrăzneşte acest liberal să vină cu idei burghezo-capitaliste duşmănoase care induc cetăţenilor ideea că ar avea dreptul la căldură?! Şi cum îndrăzneşte acest Andrei să plătească termoficarea cu banii din care s-ar fi putut organiza nişte spectacole grandioase, s-ar fi putut face nişte pachete cu alimente sau nişte plăţi prietenilor, toate acestea în scop electoral, desigur.
Frustrările comunicate nu se datorează faptului că până acum, pe timpul lor, era frig iar de când a venit un liberal la primărie lucrurile riscă să se îndrepte. Nicidecum.
Toată această supărare se datorează faptului că Filimon şi-ar fi dorit să fie cel ce ţine bastonul de mareşal în raniţă cât timp oraşul traversează Marea Eliberare.
Amânarea procesului eliberării din funcţie a fostului edil urmată imediat de această nouă criză a căldurii nu este decât o nefericită coincidenţă.
Recunosc că şi pe mine mă încearcă o frustrare: eşecul USL la nivel local. Astfel de atitudini beligerante ale unor posibili colegi de alianţă nu fac decât să întărească adversarii.
Dacă la Mangalia USL nu câştigă primăria şi o majoritate confortabilă în Consiliul Local, vina nu va fi nicidecum a PD-ului iar asumarea acesteia de oricum fostul primar nu va mai schimba nimic.

3 comentarii:

  1. Liberalul Andrei este om doar cand este in fata , eu cred ca ii tine-ti partea ca e din PNL dar daca vreti sa il vedeti pe adevaratul LIBERAL ANDREI duceti-va vara la venus sa vedeti cum se poarta cu angajatii(ai lui si a altor firme cu care lucreaza) nu cu clientii... Nu e bun pentru primar ... nu o sa il aleaga mai nimeni

    RăspundețiȘtergere
  2. Oalele se vor sparge in capul vostru PNListilor !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. va place cum suntem tratati? va place pretul la gcal? oooo….unii aveti ajutor de incalzire….frumos, dar stiti ca se taie salarii, se desfiinteaza spitale, se taie ajutoare pentru a se plati aceste facturi unor firme capusa? ati uitat ca era sa se desfiinteze sanatoriul balnear? asteptati ca Bucurestiul , Timisoara, Sibiul… sa va rezolve aceste probleme? unde va este mandria de roman, orgoliu? se pisha pe voi si voi stati si va uitai la tv cum oamenii ies in strada si isi striga durerea, nenorocirea, lipsa de respect a celor de sus, mizeria….Toata Romania fierbe ca nu poate poate suporta badjocura….doar Mangalia e linistita….v-a aburit cu nitica caldura aseara si v-ati potolit…indiferent ca o sa vina caldura cat un salariu! la Bucuresti gcal e 170 ron, la Mangalia 545 si se va face 670, dar nu e nimic, suntem cuminti.
    Eu nu mai pot respira din cauza umilintelor, lipsei de respect si a minciunilor care ne sunt servite mereu…iar daca simti la fel, vino la astazi la 17 in fata primariei sa ne strigam nemultumirile, mizeria morala care a cuprins intregul aparat adminstritativ …..nu mai stati in patura, ridicati-va asa cum face toata tara.
    PS NU APARTIN NICI UNUI PARTID POLITIC….politica ma dezgusta

    RăspundețiȘtergere