luni, 9 ianuarie 2012

Sah

În urma ieşirii controlate a lui Filimon din presă de care am vorbit anterior, prefectul Palaz a făcut o mişcare simplă, de manual. Atacă hotărârea în care a fost numit Sorin Andrei şi îl lasă pe Mincă viceprimar cu atribuţii de primar. Nu a făcut asta înainte pentru că USL avea majoritatea simplă şi putea vota oricând alt viceprimar. După ce Filimon a trimis presei un comunicat pe care nu a vrut să îl comenteze pentru că Lucian Faliboga sau cine l-a scris nu l-a mai pus să îl citească înainte de a-l trimite, era clar că majoritatea USL din Consiliul Local se clatină.
Prefectul a profitat de ocazie şi a dat şah USL-ului punând un viitor UNPR-ist viceprimar. Din fericire este un şah superficial dar care sper că va duce la pierderea măcar a unui pion din cadrul USL ce se credea rege în pătrăţica sa. Politic, tot răul spre bine pentru USL.
Pentru oraş, din rău în mai rău pentru că Mincă nu are şi nici nu îşi poate forma o majoritate simplă nici măcar pentru a trece bugetul prin Consiliul Local. Deci din ce va realiza toate acele proiecte populiste ale sale?

3 comentarii:

  1. Bine ca am plecat din Mangalia...usor usor orasul asta se duce dracului...te salut vexx,nu stiam ca te-ai facut si editorialist!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai plecat din Mangalia de unde sa stii :))
    Te intorci tu, stii doar ca de unde pleaca valul, acolo se intoarce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde dau like pentru: "Prefectul a profitat de ocazie şi a dat şah USL-ului punând un viitor UNPR-ist viceprimar. Din fericire este un şah superficial dar care sper că va duce la pierderea măcar a unui pion din cadrul USL ce se credea rege în pătrăţica sa."?

      Ștergere