miercuri, 9 iunie 2010

Calamitatea

Faptul că se tot convoacă şedinţe de consiliu local în care se discută probleme ce de fapt trebuie supuse dezbaterii publice este o calamitate. Probabil aceasta este calamitatea ce poate fi invocată, conform legii 215, pentru convocarea acestora.
Ce s-a votat sau ce nu s-a votat în şedinţa de azi nici nu mai contează, totul devine o bătaie de joc. Cred că ar trebui să le amintim unora din consilierii locali că i-am votat pentru a ne reprezenta, nu pentru a ne ignora şi decide în locul nostru.
Mai mult de atât, declaraţiile ce prefaţau această şedinţă, citite printre rânduri, sunt de-a dreptul amuzante. Atât deputatul Iorguş cât şi primarul Tusac doreau această şedinţă să nu se supere pe ei Nuţi Udrea. La un moment dat au început chiar să se contrazică pe cine a dorit primul această şedinţă sperând astfel să o satisfacă complet.
Oare ce i-o fi zis Elena lui Zanfir la Snagov de a venit acesta atât de hotărât să îi facă pe plac primarului Tusac? Dar Tusac, oare ce interese o avea de se gudură atâta pe lângă doamna ministru? Domnule Mazăre, domnule Constantinescu vedeţi că discipolul dumneavoastră o ia pe arătură şi o să îl pierdeţi!
Doamna ministru cam bănuim ce interese are pe la Mangalia.
M-a bucurat constanţa consilierilor PNL care au susţinut dezbaterea publică a proiectului parcului Diana şi s-au manifestat împotriva reducerii spaţiului verde.
Tot la puncte pozitive este de salutat decizia lui Filimon de a trece de partea Mangaliei în cadrul Consiliului Local.

8 comentarii:

  1. vreti si parerea lui Ion Lucian?

    RăspundețiȘtergere
  2. ok. hotel Palace. Hotel Mezo. Ai curajul sa vii? daca iti pui o fusta, poti suporta comm de la Despina,da?

    RăspundețiȘtergere
  3. Să-mi pun o fustă? Să fim serioşi, aici e România, nu Scoţia. Nu am înţeles exact acest ultim comentariu, vă rog să fiţi mai clar.

    RăspundețiȘtergere
  4. numai femeie sa nu fii, stand in statie la Despina, sa suporti toate comentariile mizerabile aruncate de colegii dvs. de munca din santier...

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca un penelist face trimitere la o foaie precum Tricolorul, inseamna ca lumea s-a dus dreaq!
    Asa de imatura a devenit gandirea liberala ???

    RăspundețiȘtergere
  6. Până şi un ceas stricat arată ora exactă de doua ori pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Filimon e ca briza, bate când dinspre uscat, când dinspre mare. numai că nu se schimbă în funcţie de temperatură ci de interese.

    RăspundețiȘtergere