duminică, 13 iunie 2010

Scrisoare deschisă

4 comentarii:

  1. Sigur, tu nu faci decât să aduci la cunoştinţa opiniei publice o hotărăre a biroului politic local PNL, dar...n-am văzut aceiaşi mobilizare la PNL :
    -când Adomniţei promova ca ministru legea de mărire a salariilor;
    -când pensiile erau dublate în 2008, deşii pe mapomod criza făcea ravagii, şi se ştia că nu vor mai fi încasări/acumulări la buget;
    -nu am auzit nimic atunci când Vosganian cheltuia 3 mil de euro aiurea la finele lui 2008 ducând deficitul la 5,7 , banii care s-au decontat/acoperit în 2009, care acum se decontează pe spinarea cetăţenilor;
    -când banii de la privatizarea BCR erau cheltuiţi pe pomeni electorale;
    -când rezerva de petrol de pe platoul continental era dată mai mult decât pomană unei firme controlată de cerberii de la PNL, mă refer la Sterling;
    -nici o atitudine vis a vis de datoria pe care o are Rompetrol faţă de bugetul de asigurări, care până mai ieri era controlată de Patriciu, cel mai influent lider din PNL;
    -nu am văzut nici o idee constructivă/ingenioasă cum să depăşim criza "ieşită" dintre pereţii lemon;
    -nu am auzit nimic despre excrocheriile cu terenuri de la Sinaia ale lui Ruşanu din 2008;
    -nu am auzit nimic de super umflarea aparatului bugetar din perioada 2007-2008;
    -lista poate continua
    Ce se întămplă acum este rodul liberalilor, acele credite de consum cu venin.
    Zanfir va vota cât poate de corect, adică împotriva moţiunii ,,O rană tratată la timp nu va produce complicaţii pentru viitor"

    RăspundețiȘtergere
  2. D-nul iorgus si-a exprimat deja modul in care va vota:impotriva motiunii de cenzura.O fi bine,o fi rau...

    RăspundețiȘtergere
  3. bazel09, apreciez perseverenţa în general dar totuşi..Când profesori, cercetători, oameni cu studii superioare aleg să culeagă căpşuni în altă ţară decât să îşi facă meseria în România, este o problemă, iar rezolvarea nu e tăierea salariilor celor câţiva "fraieri" care au rămas.
    Ce face Guvernul să încurajeze investiţiile? Taie pensiile? Cand Bulgaria, Ungaria, caută să relaxeze fiscalitatea noi le tăiem salariile profesorilor şi medicilor?
    Bun, le tăiem, vin banii de la FMI, se duc pe nimic şi după aia ce facem??Ce mai tăiem??
    Cine vine să investească într-o ţară de maxim risc, cum a fost cotată recent, care nu are nici măcar o politică economică coerentă??
    Liberalii au făcut ce au putut, nu au dublat salariile profesorilor cum anunţa din populism Băsescu ci le-au mărit cât se putea atunci. Pensia este un drept nu un ajutor social cum crede micuţul Boc. Un om care a muncit toată viaţa şi a contribuit la sistem, în alte ţări îşi trăieşte pensia pe vase de croazieră, la noi, liberalii au încercat măcar să îi ofere şansa de a-şi permite medicamentele iar pdl-iştii vin şi spun că e un lucru rău că liberalii le-au oferit dreptul la viaţă pensionarilor. Dar o spun acum, nu au spus-o atunci că era înainte de alegeri şi riscau să piardă voturi.
    Hai să nu ne minţim.

    RăspundețiȘtergere
  4. PS ...probabil că textul a fost prea lung...de aceea a apărut eroarea

    RăspundețiȘtergere