vineri, 12 noiembrie 2010

2012 pentru 2012

Pentru că şi noi ne-am săturat de o clasă politică incompetentă, Tineretul Naţional Liberal a hotărât că e timpul pentru următorul pas. A venit timpul să schimbăm la nivel naţional felul în care se face politică. Proiectul 2012 tineri pentru 2012 este menit să ne pregătească pe noi, tinerii liberali, pentru a deveni o clasă politică ce poate gestiona cu succes problemele comunităţilor locale. Pregătirea se va face la cel mai ridicat nivel astfel încât fiecare din cei care vor susţine un tânăr liberal să se poată felicita pentru opţiunea sa.
Cred că toţi ne-am săturat de politicieni gen Maftei care se bat şi se înjură în mijlocul oraşului. Nici EBA sau Becali nu sunt chiar un model politic. Am vazut ce pot cei de până acum.
Din Mangalia, alături de mine, mai sunt înscrişi 5 tineri: Ilie Marius, Alpetri Ionut, Cucu Eliza, Pamacai Alexandru, Teodorescu Radu. Puteţi pune umărul la formarea noii clase politice susţinându-ne aici.
P.S. Îmi cer scuze pentru procedura anevoioasă de susţinere a candidaţilor dar pentru că lucrurile sunt foarte serioase şi procedura devine anevoioasă.

4 comentarii:

  1. Salut,
    Nu cred că este o procedura anevoiasă. Dar mulţi se feresc să completeze pentru că cere prea multe date confidenţiale ale persoanei: CNP, etc, ... Unele pot fi folosite împotriva lor . Observ că la peste 12500 de accesări nu există nicio susţinere.
    Oricum, de lăudat iniţiativa tinerilor liberali. Succes !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cele 12500 de accesari sunt pentru toata tara si sunt judete in care actiunea a demarat mai devreme si sunt tineri care au deja destul de multi sustinatori.
    Da, au incercat sa faca in asa fel incat sa fie sustinatori reali, de aceea cer atatea date confidentiale.

    RăspundețiȘtergere
  3. claudiu teliceanu? nu era cel pus la incubat la parcul industrial mangalia de tusac? tanar liberal, da? deja cred ca eclozat si acum piuie... a "rosu".

    RăspundețiȘtergere
  4. Claudiu Teliceanu este presedintele organizatiei judetene de tineret a PNL. Intr-adevar, el administreaza incubatorul de afaceri dar Tusac nu are absolut nicio legatura cu incubatorul de afaceri. Intr-adevar, Consiliul Local a pus la dispozitie terenul dar meritul pentru prezenta acestui incubator de afaceri la Mangalia este mai degraba al coreenilor de la Daewoo printr-o combinatie pe care nu mai stau sa o explic acum.
    Cert este ca mai sunt incubatoare de afaceri si in Brasov, si la Sf. Gheorghe parca...in mai multe locuri. Deci Tusac nu are absolut nicio legatura cu incubatoarele de afaceri. Confuzia se creeaza pentru ca acesta este in incinta parcului industrial.

    RăspundețiȘtergere