sâmbătă, 12 martie 2011

Cordon


De câte ori trec pe lângă semnul de la începutul tronsonului de drum dintre Saturn şi Venus, îmi amintesc de gluma unui milionar american care făcea referire la un producator de autoturisme la comandă: "I-am spus că are buget nelimitat, el a reuşit să îl depăşească".
Aşa şi la noi doar că e vorba şi de termenul limită.Dacă ar avea un termen nelimitat, probabil l-ar depăşi.

Dincolo de glumă, care e şi ideea postării, scuza primarului este că pe porţiunea în lucru au fost descoperite nişte izvoare subterane care au forţat constructorii să modifice proiectul iar acest lucru a dus la întârzieri.
De cealaltă parte, acuza opozanţilor este că primarul a decis să modifice proiectul iniţial de la trei benzi la patru benzi acest lucru ducând la întârzieri majore şi la riscul pierderii finanţării.

Probabil adevărul este undeva la mijloc şi se prezintă tot ca o glumă: Constructorii au descoperit izvoarele alea subterane acest lucru forţându-i să modifice proiectul de la trei la patru benzi.

2 comentarii:

  1. Degeaba este varianta ocolitoare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Să vezi vara ce "glume" vor fi revărsate la adresa Tusacului ;) . Dealtfel un neghiob care nu vrea ca oraşul să se mişte. Vrea să ne ţină într-o carapace inchisă şi este înconjurat de o haită/gaşcă de consilieri care nu-şi cunosc menirea. Halal primar! hal consiliu local !

    RăspundețiȘtergere