vineri, 20 mai 2011

Conservator

Există un protocol USL. Care se interpretează de fiecare după cum îi convine. Într-o conferinţă de presă, preşedintele PC Constanţa, Ion Mincă, a declarat că „La Constanţa, candidatul PC pentru CJC, este validat Liviu Tit Brăiloiu, fostul prefect al judeţului Constanţa, iar pentru funcţia de primar, Mihaela Rus, cadru universitar la Ovidius.” Eu înţelesesem de aici că orice ar fi, ei vor candida separat. La final, domnul Mincă spune că dacă sondajele îl vor da mai bine pe Mazăre, atunci îl va susţine pe Mazăre. A spus-o ca să nu încalce protocolul. Sau poate doamna Rus va sta mai bine decât Mazăre. Da, eram ironic.
Ideea mea e alta, dacă aici Mincă a dres-o cu protocolul, mă întreb cum rămâne cu partea care interzice trecerea membrilor unei formaţiuni politice în altă formaţiune politică. Punct. Adică este interzis acest transfer indiferent de formă, indiferent dacă acceptă sau nu celălalt partid.
Nu ar fi asta grija mea dacă în unele filiale protocolul nu ar fi fost luat în serios şi membri PNL nu ar fi fost propuşi spre excludere pentru mai puţin. Oleniuc, de exemplu. Bineînţeles au fost alţii excluşi pentru nimic. Mircea, de exemplu. Şi Silion, şi Diaconu.(nu are legătură cu protocolul dar simţeam nevoia să amintesc).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu