duminică, 18 aprilie 2010

Bezna

Se pare că omul care aprinde lumina în oraş a uitat să o aprindă pe Rozelor, în zona parcului Diana şi pe faleza de lângă acest parc. Nu cred că este vorba de vreo economie, are bani că doar ce şi-a votat bugetul, împreună cu aliaţii săi din PD-L şi FD.
Cred că administratorii oraşului s-au gândit că nu vrea nimeni să se plimbe duminică seara pe faleză după ce toată ziua a fost o zi superbă. Şi dacă totuşi cineva vrea să se plimbe, poate să o facă pe Sirenei sau în Colonişti, am înţeles că în zona aia este lumină pe stradă. De ce nu? Doar şi acolo este plin de maidanezi.
Referitor la maidanezi, am aflat că echipele de ecarisaj au fost în misiune pe B-ul Callatis zilele acestea. Dacă şi-au făcut treaba, nu pot să zic decât felicitări!
Absenteismul la vot justifică oarecum lipsa de interes a administraţiei faţă de cetăţeni, aceasta funcţionează pe principiul "dacă ei nu m-au votat, eu de ce să fac ceva pentru ei". De aia e şi această grijă suspectă pentru asistaţii social, ei fiind masa de manevră la vot.
Referitor la absenteism se pare că nu numai în România este o problemă:

2 comentarii: