luni, 24 mai 2010

Maftei NU este membru PNL Mangalia


Maftei declară peste tot că este membru PNL, mai nou a apărut şi în presă cu aceste declaraţii. Pentru a clarifica lucrurile pot spune foarte clar că Florin Maftei nu este înscris în PNL Mangalia. Singura modalitate în care putea deveni membru era ca adeziunea acestuia să treacă pe la sediul PNL din Mangalia, lucru care nu s-a întâmplat.
O fi membru prin Moşneni sau Telorman, cine ştie.
Mă gândesc că dacă Maftei ar fi apărut susţinând că este Napoleon, toţi ar fi crezut că nu este sănătos. Acum apare şi susţine că este membru PNL şi se găsesc unii să îl creadă. Ciudat.

2 comentarii:

  1. Sigur a fost pe post de cărtiţă, ...probabil trimis de Magraon pentru a raporta miscările în front. Mie ştirea mi-a trecut pe lângă urechi fără al recepta serios şi ai da crezare, dar m-am folosit de ea în topicul deschis astăzi pentru a face haz de necaz pe seama individului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maftei este produsul tipic al capitalismului românesc de 20 de ani. Un tip cu puţină minte dar cu mult tupeu. Ca el sunt sute de mii în această ţară. Oamenii de acest gen explorează şi profită de orice breşă. A intrat în politică pentru propriile interese şi le-a realizat. A profitat de un spaţiu liber în spatele sanatoriului balnear şi a tras o cârciumioară. Nu m-ar mira ca nici acum sa nu fie încă în deplină legalitate. Terasa de pe dig este exemplul clasic de eludare a legii. Să sapi in baza digului ca să-ţi faci fosă septică, şi să deversezi toate gunoaiele în mare e ceva normal în Somalia. Din păcate e ceva normal şi în România. Sunt multe instituţii care pot şi ar trebui să intervină. primăria, inspectoratul de stat în construcţii, apele române, garda de mediu, administraţia porturilor maritime, poliţia economică, etc. Din păcate nimeni nu intervine. Câteva plocoane, ceva mese gratis cu nişte Eve la desert, susţinerea primarului în şedinţele de consiliu, sunt suficiente pentru ca terasa să funcţioneze fără nici o oprelişte. Maftei este deja un fenomen social şi politic tipic României de azi.

    RăspundețiȘtergere