duminică, 2 mai 2010

Primarul PNL e mai bun

S-a deschis sezonul estival. De ieri. Aşa a decis ministerul Elenei. Nu contează că primii turişti o să vină peste 40 de zile, important e ce se prezintă în raportul şedinţelor de Guvern. Şi se prezintă bine, se prezintă aşa cum e toată guvernarea: mult zgomot pentru nimic.
Nu vreau să spun că Oleniuc şi alţii au avut dreptate când spuneau că palmierii o să se ofilească şi deci sunt bani aruncaţi pe geam. Asta se vede din poză.
O să spun doar că primarul din Limanu, fără să bage bani în spectacole şi artificii, a reuşit să adune mai mulţi turişti decât primarul din Mangalia, care ne-a băgat banii în Puya, Akcent, artificii şi palmieri. Meritul primarului din Limanu e că a permis investitorilor să se dezvolte cum a cerut specificul zonei fără să intervină, ci doar să îi ajute oferindu-le la timp avizele necesare.
Primarul din Mangalia a căutat să intervină şi să amendeze permanent, fără a oferi facilităţi investitorilor iar rezultatul e evident. Am ajuns să plătim din buzunarul nostru diverşi circari pentru a atrage o mână de turişti.
Şi că tot am zis de circari, aş vrea să îl rog pe domnul primar să îi informeze pe cei doi prezentatori de pe scena din Neptun că i-au dedicat toată noaptea ode Elenei şi ministerului său pe banii mei şi ai celorlalţi locuitori ai Mangaliei. E necesară informarea pentru că ei probabil au crezut că Udrea a făcut spectacolul din banii obţinuţi din parcările Dalli.

2 comentarii:

  1. Pentru ca tigania sa fie completa, era normal pe langa caini vagabonzi si gropi in asfalt sa infrumuseteze orasul cu cativa palmieri. Asa sunt oamenii astia din tagma lu' nea tusac, imbina minunat mizeria cu luxul, e o traditie, o cultura a astora mai oachesi. Probabil are vreo doi, trei si in casa.

    RăspundețiȘtergere
  2. ei, dar cea-mai-cea realizare e fantana arteziana de "piatra naturala" din parc... are boxe, poti pune manele dupa placul inimii, ce-i mai lipseste? e "shucara"...

    RăspundețiȘtergere